gratis herpes datingside Vogntog fikk dekk «sprengt» på E6

eksempler online dating profiler DEL

enkleste datingside å få lagt fungerer online dating nettsteder yahoo svar Vegtrafikksentralen varslet onsdag ettermiddag at det lå et dekk og dekkrester på E6 ved Vestby syd.

ting å sette på datingside Dekket og restene lå i høyre kjørefelt i sydgående kjøreretning, i retning mot Moss.

det er alltid sol i philadelphia sweet dee's dating en tilbakestående person sitater En drøy halvtime etter den opprinnelige meldingen, opplyste Vegtrafikksentralen at det var et vogntog som mistet dekket. Vogntoget sto på E6 etter å ha mistet dekket.

dating oscar schmidt autoharpe Politiet forteller til Moss Avis at dekket til vogntoget skal ha «sprengt», men at de ikke har fått inn meldinger om at andre kjøretøy har blitt skadet.

datingtips for taurus mann De meldte klokken 16:10 at høyre felt skulle stenges i en kort stund etter hendelsen. I 17:20-tiden var de fortsatt på stedet.

interracial dating tall – De skulle sette på dekk selv, men det bød på utfordringer så de måtte ha bergingsbil likevel. Det har hopet seg litt opp trafikalt, sa operasjonsleder Kari Monsen i politiet på det tidspunktet.

peterborough ontario dating nettsteder Føreren av vogntoget er en mann i 30-årene og er fra utlandet. Politiet hadde i 17:20-tiden ikke opplysninger som tilsa at de skulle opprette en sak på forholdet.

dating modeller i mumbai 17:45 opplyste Vegtrafikksentralen at bergingsbil var fremme. Da var høyre felt fortsatt stengt. Noen minutter senere kunne politiet opplyse at bergingen var utført og E6 helt åpen for trafikk igjen.

Artikkeltags